JOSHUA DISTRICT is complex located in south Bali in the middle of natural surrounding and calm atmosphere providing accommodation, restaurant and rental space. Whole place is constructed from shipping containers and recycled material. With Its wide spaces Joshua district offers you perfect setting for events organizing. We will take care of your unforgettable birthday party, wedding or private party of your choice.

Are you looking for an active holiday stay in luxurious but family – friendly villas in a calmer part of Bali? No need for further searching. Our staff will take care of your comfort and help to fully enjoy beauty of Bali. Or are you looking for a place suitable for workshops & team buildings with all you need at one place?
Welcome to Joshua District.

Joshua district tour :

Our life. Our philosophy. Your inspiration? We convert waste materials into new mediums and objects.
Recycling prevents the waste of potentially useful materials and reduce the consumption of fresh raw materials.
"Recycle or die" is a motto that was given to us by an artist named YOKII.

This creative waste material slogan represents what we have been doing in Bali —
reducing the amount of waste by creating waste art and organising beach cleanups to minimise
the impact of trash on Balinese nature. “Recycle or die”, there is no other option. .
history
IMG_3828

THE STORY BEHIND JOSHUA DISTRICT

Everything began in a car on the way from Ngurah Rai when an ambitious question popped up. “What do you think about building something special in Bali—a villa in rice fields—villa from shipping containers? Are you down?” An instantaneous and spontaneous answer—Let’s do it—started it all. After never-ending discussions and night talks, a vision of building center of creativity standing in rice, something special, inspiring and creative has been formed.

At that moment when we were standing in rice fields in the middle of a construction site of containers house, no one was able to clearly name what is going to happen and what concept it is going to be. The empty container houses were standing there, waiting for us to repurpose them. And this is how we built a center of creativity in Bali. We had that vision of building a place where people can improve the current state of things, and leave a positive mark in our minds. We also knew that we wanted to share this place with inspiring people to be surrounded by encouraging energy.
EMAIL US